BED AND BREAKFAST AMSTERDAM

  backupnext  

Bed and Breakfast Noord in Amsterdam,

wij hopen dat wij u een keer als gast mogen verwelkomen.
Ons prachtige huis is een stadsvilla gelegen op een schiereilandje en dus omgeven door water.
Kamer 1 EUR 72,50 Deze gezellige kamer ligt aan de voortuin op de begane grond, dus geen trappen lopen, en is voorzien van eigen entree, badkamer met douche,vaste wastafel en toilet. Er is een twee-persoonsbed,een zitje, een TV en een koelbox.
De bed and breakfast kamer geeft veel privacy. Prijs incl. toeristenbelasting. Kamer 2: EUR 85,00 Royale kamer van 4 x 5 m met tweepersoonsbed met boxspringbedden.De kamer is voorzien van een zitje, bureau en fauteuil. Ligging op het zuiden met uitzicht op de tuin. In de hal is toegang tot de badkamer met douche, ligbad en toilet.Ook deze bed and breakfast kamer is voorzien van TV en koelbox.Prijs incl.toeristenbelasting.Meerprijs EUR 10,00 bij een verblijf van één nacht.Op deze kamer kan een extra eenpersoonsbed worden bijgeplaatst.Prijs EUR 20,00.
DOOR HET ONTBREKEN VAN VERKEER SLAAPT U IN BEIDE KAMERS HEERLIJK RUSTIG! Een perfect bed en breakfast in Amsterdam.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...