BED AND BREAKFAST AMSTERDAM

  backupnext  


Bed and breakfast ginkgo Amsterdam

Onder het dak van een bijna 100 jaar oud huis is Bed and breakfast Ginkgo gevestigd, genoemd naar de 250 miljoen jaar oude Japanse notenboom de Ginkgo Biloba, die in de straat volop staan.

Bed en breakfast Ginkgo bevindt zich op de 3e verdieping. De kamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden een televisie en gratis WIFI. Op deze verdieping is ook de badkamer en een volledig uitgeruste woonkeuken die u vrij bent om te gebruiken. In deze keuken wordt tevens het ontbijt geserveerd. Via een open trap kunt u, indien gewenst ook gebruik maken van ons dakterras.

Ons streven is om onze gasten een brede service te bieden, zo is er de mogelijkheid (indien tijdig kenbaar gemaakt) om voor 20,00€ van en naar Schiphol gebracht te worden. Wij kunnen mooie stadswandelingen voor u samenstellen en helpen u om uw weg te vinden in Amsterdam. Voor 5,00€ per dag per fiets zijn er twee fietsen beschikbaar.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...