BED AND BREAKFAST AMSTERDAM

  backupnext  

Art apartment Amsterdam

We hebben veel gereisd en gedurende onze reizen was het onze voorkeur om te verblijven in bed and breakfast appartementen. Het is zoveel meer persoonlijk dan een hotel. Een thuis maar dan in een andere stad.

Ons appartement kan ook uw thuis zijn. U kunt op de markt uw inkopen doen, u kunt zelf thee of koffie zetten, u kunt van een glaasje wijn genieten, u kunt van onze kunstcollectie genieten. Een bijzondere plek om thuis te zijn.

De ligging is vlak bij de Jordaan, dus zeer centraal. U loopt zo naar het Anna Frank huis (15 minuten), het rijksmuseum of Van Gogh (20 minuten). Om de hoek (in de 9 straatjes) liggen talloze winkeltjes, supermarkten, restaurants en caf├ęs.

Het appartement is zeer recent compleet gerenoveerd, het heeft een eigen entree en is op de eerste verdieping. Bij de renovatie is dubbel glas geplaatst dus u hoort geen verkeer.

 

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...